Temptations Sorelis en Gulcin springen in de bres voor Sonny 

Sonny over videoboodschap Jaydi: ‘Alsof ze het uitmaakte via een appje’ 

“Temptation is een hel voor mij.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Temptation Island: Love or Leave gaat voor Sonny niet bepaald over rozen. Zo was te zien dat Jaydi middels een videoboodschap haar relatie met Sonny verbrak. Iets wat Sonny niet in de koude kleren ging zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie verbreken

Jaydi is hoteldebotel op Ricky en wil volledig de connectie aangaan met de wakeboarder. Alleen wil ze niet verdergaan met pretty Ricky, voordat haar relatie met Sonny is afgesloten. Jaydi beëindigt haar relatie van drie jaar middels een videoboodschap, en dat is iets wat Sonny niet kan waarderen, to say the least.

Tijdens het tweede kampvuur doet Sonny uit de doeken wat hij van deze videoboodschap vindt. Hij geeft aan dat hij het niet netjes vindt hoe Jaydi hun relatie heeft verbroken. “Kom op, we waren drie jaar samen. Het voelt een beetje alsof ze het heeft uitgemaakt via een appje. Ik vind toch wel dat ik dat niet verdiend had.”

Voorbij

Hoewel zijn relatie met Jaydi op de klippen is gelopen, gaan de beelden van zijn ex met Ricky hem tijdens het kampvuur niet in de koude kleren zitten. “Temptation is een hel voor mij", reageert hij.

Hoewel Sonny voor het kampvuur aangaf te willen vechten voor zijn relatie met Jaydi, realiseert hij zich dat hij haar los moet laten. Toch wil hij haar nog wel een keer spreken. “Ik wil dat we elkaar nog wel een keer in de ogen aankijken, want dit is niet respectvol.”

Presentator Kaj adviseert Sonny om de beelden een plekje te geven. Het lijkt erop dat Sonny dan ook eindelijk openstaat voor de aandacht van de singles. Wellicht vindt hij dan toch nog een connectie met iemand?

De nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is nu te zien op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');