Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Slecht nieuws voor Bridgerton-fans

Bridgerton-ster Phoebe Dynevor vertelt dat een tweede seizoen nog even op zich laat wachten...

Bridgerton Daphne

Phoebe Dynevor speelt de glansrol van Daphne Bridgerton in de Netflix-hitserie Bridgerton. Niet zo gek dat er dan ook geruchten de ronde doen dat Bridgerton maar liefst acht seizoenen krijgt. Helaas deelt Phoebe dat we alleen wel even moeten wachten op een tweede seizoen.

Tweede seizoen

Mocht Netflix binnenkort officieel bevestigen dat Bridgerton een tweede seizoen krijgt, dan lijkt het erop dat fans alsnog even moeten wachten op een vervolg. Zo vertelt Phoebe dat het door de pandemie waarschijnlijk nog wel even duurt voor de opnames van Bridgerton van start gaan.

“Ik kan me niet voorstellen hoe het mogelijk is om onder deze omstandigheden te filmen”, deelt de actrice met Deadline. “Er zijn zoveel figuranten en zoveel crewleden, en het is een behoorlijk intieme serie. Ik zou niet weten hoe we volgens de COVID-regels kunnen filmen.”

Younger

Phoebe heeft inmiddels al ervaren hoe het is om midden in de pandemie te filmen. Zo ging ze onlangs weer aan het werk op de set van Younger, in deze serie vertolkt Phoebe de rol van Clare.

“Toen we filmden, hadden we tijdens de repetities een mondkapje op. Je doet je mondkapje pas af als je de crew ‘action’ hoort zeggen. Het was een vreemde ervaring. Ik zag het gezicht van mijn karakters nieuwe vriend pas toen we de eerste scène samen gingen filmen, dat was heel bizar.”

Verwachtingen Bridgerton

Daphne doet in het interview ook kort uit de doeken wat haar verwachtingen zijn van een tweede seizoen van Bridgerton. “Ik heb oprecht geen idee wat er in het tweede seizoen gaat gebeuren”, deelt de actrice.

“Maar volgens de boeken zou Anthony’s verhaal nu in beeld moeten worden gebracht”, vervolgt Phoebe. “Ik weet zeker dat Daphne daar ook een rol in gaat spelen. Ik ben er in elk geval heel benieuwd naar.”

Misschien ook voor jou:
Bridgertons Golda Rosheuvel doet uit de doeken wat haar ideeën zijn voor seizoen 2 
Showbizz
  • Just Jared
  • Bridgerton