Zó krijg je een glowy skin zonder speciale crèmes of maskers

Wij leggen je uit hoe het werkt.

We dromen allemaal van een gezond en glowy perzikhuidje. Maar, let's be honest, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Smeer jij je gezicht fanatiek in met dure crèmes, serums en maskers, maar zonder het gewenste resultaat? Wij helpen je verder.

Gezonde voeding

“Je bent wat je eet”, is een uitspraak waar een flinke kern van waarheid in zit. Krijg je niet voldoende gezonde stoffen binnen? Dan reflecteert zich dit op je huid en krijg je sneller puistjes, grove poriën of een onregelmatige huidtextuur.

Een gebalanceerd dieet is key als je streeft naar een gezond perzikhuidje. Maak je geen zorgen: die ene pizza of reep chocolade gaat écht geen roet in het eten gooien. Zo lang je in de basis maar een gezonde levensstijl hebt – én uiteraard je gezicht goed reinigt en hydrateert.

Skincare in een flesje

Niemand minder dan Juice Brothers en The Coucou Club sloegen de handen ineen en lanceerden een heuse Skin Sister Juice. Deze felroze juice bevat ananas, rode biet, gember, grapefruit, peer, brandnetel thee en vitamine C. Deze killer combinatie stimuleert je huid van binnenuit. Oftewel: “Your daily glow serum in a juice.”

Wil je het nieuwe jaar helemaal goed beginnen, dan kun je ook kiezen voor een heuse cleanse – of ook wel: sappenkuur. Dit is een manier om je lichaam te detoxen en je systeem te resetten. Door de 100 procent natuurlijke sappen van Juice Brothers krijgen je darmen een paar dagen 'vakantie'. Good to know: een sappenkuur doe je niet om kilo's te verliezen, maar om je lichaam te voorzien van een detox. Enne, dat heeft ook een positieve invloed op je skin.

Zowel de Skin Sister als alle andere (heerlijke) sapjes van Juice Brothers shop je hier. Lees alle informatie over de verschillende sapkuren goed door, en enjoy.

Beeld: The Coucou Club

Laatste nieuws