Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink heeft spijt: 'Ik liet de tattoo zetten tijdens de opnames van Temptation Island'

"Ik zit midden in het weghaalproces."

Donny Roelvink

Donny Roelvink is niet vies van een tattoo hier en daar. De Roelvink-telg heeft inmiddels al een kleine verzameling aan tattoos op z'n lijf, maar is niet met ieder exemplaar even blij. Aan Happy in Shape vertelt Donny er openhartig over.

Spijt van tattoo

Wat Donny ziet als hij in de spiegel kijkt? "Een jonge man met een paar tattoos. Op mijn arm staat hermanos – Spaans voor broeders – Dave heeft dezelfde. De tattoo Bite Me in mijn mond en op mijn pols de uitspraak 'geniet van het leven’ in het Spaans. Al wordt die steeds minder zichtbaar. Ik zit midden in het weghaalproces", vertelt hij.

"Ik liet ’m in een balorige bui zetten tijdens de opnames van Temptation Island in Mexico. Maar toen ik na de opnames weer thuiskwam en het uitging met Amijé (van der Laan, red.) voelde het stom en roekeloos."

Succesvol

Donny ziet uiteraard meer dan alleen zijn tattoos als hij in de spiegel kijkt, ook zijn persoonlijkheid valt hem op. "Vooral een man die verslaafd is aan het gevoel hogerop te geraken, of dat nou zakelijk of fysiek is. Ik wil succesvol zijn en het liefst samen met een mooie vrouw en drie kinderen", vertelt hij.

"Mijn ultieme levensdoel is dat ik hen kan onderhouden. Dan is mijn doel bereikt en zou ik een zeer gelukkig man zijn."

Misschien ook voor jou:
Donny Roelvink uit zijn frustratie op Instagram
Showbizz
  • Happy in Shape
  • BrunoPress