De Bachelorettes Jordy openhartig over kinderwens in Instagram Q&A

De Bachelorettes Jordy heeft groot nieuws

Via Instagram deelt de influencer het nieuws met zijn volgers.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordy de Bachelorette

Na zijn deelname aan De Bachelorette focust Jordy zich voornamelijk op sporten en een positieve mindset hebben. De knappe influencer deelt dit regelmatig via Instagram, maar daar blijft het niet bij. Jordy gaat binnenkort zijn eigen podcast-serie lanceren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Eigen podcast

"Laten we de dag goed beginnen", begint Jordy op Instagram. "Ik wil jullie graag laten weten dat ik ga beginnen met mijn eigen videopodcast." Op de foto zien we Jordy met een big smile achter de microfoon zitten.

De influencer laat weten dat hij tijdens deze podcast onderwerpen gaat bespreken die meer in het daglicht moeten komen. "Van bekende mensen, maar ook van onbekende mensen die bijvoorbeeld een mooi inspirerend verhaal te vertellen hebben."

Oproep aan zijn volgers

Vervolgens vraagt Jordy aan zijn volgers welke onderwerpen sowieso besproken moeten worden. Veel volgers grijpen hun kans en sturen verschillende onderwerpen door in een reactie onder de post.

Er verschijnen in de reacties onderwerpen als self love, spiritualiteit, zelfontwikkeling, innerlijke rust en omgaan met negativiteit. Enne, we moeten toegeven: daar willen wij ook graag meer over weten. Dus, Jordy. Bring it on.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');