doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Jordy Jahmal blikt terug op De Bachelorette: ‘Het is nooit mijn intentie geweest om Gaby te kwetsen’

Zien: De Bachelorettes Jordy deelt indrukwekkende transformatiefoto

Wauw!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordy Jahmal

André Hazes is zeker niet de enige die zich het afgelopen jaar flink in het zweet heeft gewerkt in de sportschool. Ook de Bachelorettes Jordy Jahmal trainde keihard in de gym en dat leverde dít resultaat op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vijf maanden

“Je ziet twee rauwe foto’s, en tussen die foto’s zit een verschil van vijf maanden”, begint Jordy zijn bericht op Instagram. Hij vervolgt zijn bericht met de info dat hij na de eerste lockdown weer zin had om te trainen. Toch kwam hij erachter dat alleen trainen niet genoeg is om zijn doelen te behalen.

“Dat besef had ik nog niet. Totdat ik zelf enorm ziek werd en al het harde werken daarvoor zo werd afgenomen.”

“In de tussentijd is er veel gebeurd, lichamelijk maar ook mentaal! Ik weet niet hoe ik het kan uitleggen, maar ik heb een mentale en fysieke reset gehad. Een nieuwe kracht, honger en motivatie en voel me superkrachtig.”

Mindset

“Moraal van het verhaal en wat mijn boodschap is: mindset is everything. Elke move die je maakt, dromen, wensen; het komt allemaal terug bij je mindset.” Jordy hoopt dan ook dat hij anderen kan motiveren om hun dromen te verwezenlijken.

Coronavirus

Jordy maakte in oktober bekend dat hij door het coronavirus was geveld. De superfitte realityster focuste zich daarna volledig op zijn herstel, maar dat viel hem zwaar. Zo vertelde Jordy destijds op Instagram dat hij niks meer kon ruiken of proeven en dat hij het conditioneel erg zwaar had.

In een Q&A op social media werd onlangs dan ook aan hem gevraagd hoe het nu met hem gaat en hoe het is gesteld met zijn reukvermogen. “Proef je inmiddels weer? Je was zo lang je smaak kwijt!”, zegt iemand. “Nog steeds niet optimaal. Ik hou echt van eten dus ik hoop dat het snel weer in orde is", antwoordde Jordy. Fingers crossed!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');