Déze Temptation Island-deelnemer is binnenkort te zien in Steenrijk, Straatarm

De Bachelorettes Jordy openhartig over kinderwens in Instagram Q&A

De ondernemer beantwoordt prangende vragen van zijn followers.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordy Jahmal

Na zijn deelname aan De Bachelorette stromen de DM’s bij Jordy Jahmal binnen. Niet zo gek dat zijn followers dan ook benieuwd zijn naar zijn privéleven. In een Q&A in zijn Instagram Stories beantwoordt hij een paar prangende vragen van zijn volgers. Zo vertelt Jordy onder meer of hij een kinderwens heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kinderwens

Jordy gaf zijn followers op Instagram onlangs weer de kans om hem het hemd van het lijf te vragen. Hoewel veel volgers hem vragen naar zijn sportregime en trainingen, zijn er ook een aantal volgers die een brutale vraag niet schuwen. Zo stelt iemand al snel de vraag of De Bachelorette-deelnemer een kinderwens heeft.

“Uiteraard zou ik er twee willen… En alles wat ik nu doe, daar zullen mijn kinderen later profijt van hebben”, deelt hij. “Ik wil een legacy achterlaten.” Aha.

Coronavirus

De ondernemer deelde in oktober dat hij door het coronavirus was geveld. De superfitte realityster focuste zich daarna volledig op zijn herstel, maar dat viel hem zwaar. Zo vertelde Jordy destijds op Instagram dat hij niks meer kon ruiken of proeven en dat hij het conditioneel erg zwaar had. In de Q&A wordt dan ook gevraagd hoe het nu met hem gaat en hoe het is gesteld met zijn reukvermogen.

“Proef je inmiddels weer? Je was zo lang je smaak kwijt!”, zegt iemand. “Nog steeds niet optimaal. Ik hou echt van eten dus ik hoop dat het snel weer in orde is", antwoordde Jordy. Fingers crossed!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');