Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra onthult hoe haar baby had geheten als het een meisje was geworden

Aha!

Kim Feenstra

Kim Feenstra is sinds oktober proud mommy van zoontje Brooklyn Baby Tailor. Maar hoe had de kleine spruit eigenlijk geheten als het een meisje was geworden? Kim verklapt het aan haar Insta-volgers.

Verrassing

Geen gender reveal party voor Kim tijdens haar zwangerschap. Het geslacht van haar kindje hield het topmodel voor de buitenwereld en voor zichzelf geheim. "We wilden het een verrassing voor ons houden tot de geboorte", schrijft de kersverse moeder in haar Insta-stories. Wat géén verrassing zou zijn, was de naam van het kindje. Op de vraag hoe baby Brooklyn had geheten als het een meisje was geworden, antwoord Kim: "Ook Brooklyn. De naam Brooklyn was één ding dat vaststond."

Betekenis van de naam

Aan RTL Boulevard onthult Kim wat de betekenis is achter deze prachtige babynaam. "Ik heb vroeger in New York gewoond en ik was heel vaak in Brooklyn te vinden. Ik vind Brooklyn gewoon echt een heel bruisende plek. Het is edgy, het is rauw, het is stoer, het is lief, het is creatief. En ik vond de naam altijd heel erg tof!"

Misschien ook voor jou:
Kim Feenstra deelt eerlijke foto van moederschap: 'Dag hakken, glitter en glamour'
Showbizz
  • Instagram, RTL Boulevard
  • Brunopress