doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Even wegsmelten: Kim Feenstra deelt té lieve foto van baby Brooklyn

Kim Feenstra deelt eerlijke foto van moederschap: 'Dag hakken, glitter en glamour'

"Hallo huispak, spuug en volle luiers."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Feenstra

Kim Feenstra leeft sinds de geboorte van baby Brooklyn op een roze wolk. Maarre, de glitter and glamour in haar leven is momenteel ver te zoeken. Op Instagram deelt Kim een foto van zichzelf op de bank – inclusief joggingpak en spuugdoek.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

"Met liefde"

De kersverse mommy geniet met volle teugen van haar kleine jongen. Ondanks dat het topmodel naar eigen zeggen tussen de spuugdoeken en volle luiers leeft, glimlacht ze van oor tot oor.

"Dag hakken, glitter and glamour. Hallo huispak, spuug en volle luiers", begint Kim onder de foto. Deze tekst wordt opgevolgd door een aantal hashtags als #metliefde" en #ditkiesikelkedagopnieuw. Zo lief, Kim!

Volle haardos

Al eerder deelde Kim een ontzettend schattige foto van baby Brooklyn. Ondanks dat de kleine man nog ontzettend jong is, heeft hij al een flinke bos met haren op zijn hoofd. Bij de foto deelde Kim een emotioneel bericht, aangezien haar hele leven op z'n kop staat door de komst van de kleine.

"Jij bent mijn alles. En alles dat ben jij. Mijn leven staat op zijn kop. En ik sta op mijn kop, zo blij. Alles is nu zo anders zoals ik het nooit eerder heb gekend. Onvoorwaardelijke liefde en met liefde koester ik elk moment. Ook de uren dat ik het soms even niet zie zitten, en de vermoeidheid toe slaat, ben jij elk uur opnieuw mijn allerliefste, mijn allermooiste daad. Ik heb je lief en zal er voor je zijn, mijn hele leven lang. Dat is mijn belofte aan jou en die zal ik nooit verbreken, ik hou van jou. Kleine man."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');