doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Feenstra verbluft volgers met post baby body

Te lief: Kim Feenstra deelt eerste gezinsfoto

Volgers raken niet uitgepraat over de bos haar van baby Brooklyn.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Feenstra

Kersverse mama Kim Feenstra is maar al te blij met haar baby boy. Ondanks dat ze baby Brooklyn niet in beeld wil brengen, deelt ze hier en daar een kleine sneak peek van haar kleine. Inmiddels deelt Kim een foto van het kersverse gezinnetje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gezinnetje

Op de foto zien we Kim samen met lover Stanley en de kleine Brooklyn. De drie liggen samen in bed en we moeten toegeven: de liefde spat van het scherm. Bij de foto deelt Kim: "My team good, we don't really need a mascot."

Volgers van Kim laten al gauw weten dat zij de foto prachtig vinden. Maar niet alleen de hearteyes voeren de boventoon in de reacties. Ook zijn volgers verbaasd over de flinke haardos van de kleine jongen. "Die haartjes", "Ahhh, wat een haartjes" en "Wat een mooie bos haar!", klinkt het in de reacties.

Back in shape

Niet alleen van de kleine Brooklyn deelt Kim regelmatig een kleine sneak peek. Onlangs deelde het model ook een foto van haar post baby body. “Bijna terug van weggeweest”, schreef Kim bij het kiekje van haar lichaam, twee weken na de geboorte van zoontje Brooklyn.

Zwangerschapskilo’s zijn bij het model niet te bespeuren en ook de korte nachten van de kraamtijd lijken geen sporen achter te laten op haar lichaam. “Daar heb ik 25 jaar over gedaan…” liet Angela Groothuizen weten in de comments. Ook Anna Nooshin was onder de indruk: “Holy moly”.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');