doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Aleksandra doet boekje open over relatie met Denzel: 'We waren streng voor elkaar'

Zó reageert Love Islands Aleksandra op relatiegeruchten ex Denzel en Famke Louise

Aha...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Aleksandra

Famke Louise en Love Islands Denzel Slager vierden samen tweede kerstdag. Sindsdien draait de geruchtenmolen overuren, want zijn de twee een stel? Veel Love Island-fans zijn nu dan ook benieuwd wat Denzels ex Aleksandra van deze rumors vindt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Q&A

Aleksandra hield onlangs een Q&A in haar Instagram Stories, en Fawry not swary deelde een screenshot van een interessant antwoord op zijn Instagram. Zo krijgt Aleksandra de vraag: “Wat vind je van Famke Louise en haar muziek?”

“Ik krijg deze vraag zo vaak”, begint de voormalig Islander haar bericht. “Als jullie denken dat ik haar nu ga afkraken, kunnen jullie dat echt vergeten!”

“Ik vind er helemaal niks van eigenlijk. Ik ken haar niet en haar muziek ook niet, dus ik heb geen mening.”

Breuk

Aleksandra won samen met Denzel in 2019 het eerste seizoen van Love Island. In oktober 2020 maakten de twee echter bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. “Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat Denzel en ik hebben besloten om niet verder te gaan met onze relatie”, deelde Aleksandra destijds in haar Instagram Stories.

Aleksandra gaf aan dat er geen sprake is van ruzie en dat de twee als vrienden uit elkaar gaan. “Wij hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar zijn er toch over uit dat het beter is dat wij beiden onze eigen kant op gaan”, vulde Denzel aan op zijn Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');