Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Whut: fans vergelijken Kim Kardashians kerstlook met 'The Hulk'

Kim trok een nogal bijzondere outfit uit de kast.

Kim Kardashian

Tijdens de kerstdagen gaan de Kardashians all out. Is het niet qua aankleding van de kerstboom, dan zijn het wel de ontelbare kerstoutfits van de KarJenner-zussen. Enne, over dat laatste onderdeel hebben fans nogal een sterke mening.

The Hulk

Kim Kardashian hees zich voor één van de kerstvieringen in een festive outfit. Kim koos voor een opvallende variant, waar ze overigens zelf erg blij mee was. Zo bedankt ze de ontwerpers van haar jurk voor haar "amazing gown" en laat ze weten dat haar jurk ervoor heeft gezorgd dat haar kerst alsnog feestelijk voelde.

De reacties op Twitter klinken echter iets minder enthousiast. Fans vragen zich af of Kim zich heeft verkleed als The Hulk of een Ninja Turtle.

Groene jurk

De jurk die Kim tijdens dit feestje droeg is een op maat gemaakte Schiaparelli-dress. De jurk is donkergroen, heeft een – ja echt – ingebouwde sixpack en een lange velvet rok. De oorbellen in de vorm van gigantische aubergines en lange vlecht maken de look af, maar zorgen er ook voor dat veel volgers zich afvragen wat de Kardashian met deze outfit wil uitstralen.

En thank god, na lang speculeren geeft Kim eindelijk wat duidelijkheid via Twitter. Ze post een nieuwe foto, samen met sis Kylie Jenner, en geeft aan dat haar look The Grinch voor moest stellen. The Grinch, The Hulk of een Ninja Turtle: wij weten het ook niet meer.

Misschien ook voor jou:
Zien: Khloé Kardashian laat weinig aan de verbeelding over met pikante foto
Showbizz
  • BrunoPress, Twitter