Fajah Lourens showt goudeerlijke foto van lichaam

Ook Fajah heeft haar onzekerheden.

Waar velen ervan uitgaan dat Fajah Lourens niks meer te klagen heeft, blijkt ook de fitness goeroe zo haar onzekerheden te hebben.

Struggels

Ze mag dan wel een afgetrainde torso hebben, billen waar de Kardashians jaloers op zijn, en armen zonder kipfilets hebben, ook Fajah heeft iets waar ze mee struggelt: cellulites.

Zo liet ze een paar jaar geleden al via Instagram Stories zien, dat ex-lief Igor Neves haar benen iedere avond moest cuppen, om zo de cellulites te verminderen. Wel benadrukte ze dat je dit moest blijven doen, om het effect te behouden in plaats van dat het weer verdwijnt.

Lees ook: Zien: compleet nieuwe look voor Fajah Lourens

Goudeerlijke foto

Toch heeft ook Fajah niet altijd zin om met haar lijf bezig te zijn, zo laat ze weten in haar laatste post op Instagram.

"Dit is mijn eerste vakantie waar ik me nul seconde druk heb gemaakt over mijn cellulite. Ik weet dat het een resultaat is van de heerlijke levensstijl die ik de afgelopen maanden heb gevoerd en met de wetenschap dat mijn cellulite salon volgende week open gaat maak ik me helemaal niet meer druk. Ik ga daar elke dag liggen en start met het Fit met Faya-voedingsplan als ik terug ben."

Zie je, ook Fajah laat haar 'strenge regime' soms gewoon even lekker los. Niks mis mee, toch?

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws