Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gulcin laat zich uit over bodyshaming tijdens deelname aan Temptation Island: Love or Leave

"Ik voelde me daar niet prettig bij."

Gulcin Sorelis

Temptation Islands Gulcin en Sorelis vertrokken verloofd en al terug naar Nederland. De twee kijken terug op een mooi avontuur, maar hebben ook flink wat moeilijke momenten doorstaan. Zo doet Gulcin een boekje open over haar onzekerheden tijdens haar deelname aan het programma.

Comfort zone

In een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy vraagt Gwen van Poorten aan Gulcin of zij zich thuis voelde tussen alle vrijgezellen. Al gauw laat Gulcin weten dat zij van tevoren flink wat zenuwen had over het feit dat de serie in het zonovergoten Italië opgenomen werd.

"Daar is het natuurlijk mooi weer. Iedereen draagt een bikini of een badpak, en ik vind dat gewoon hartstikke eng. Ik durfde dat niet, want dat is gewoon echt uit mijn comfort zone."

Niet prettig

"Body shaming wordt gewoon heel veel gedaan en dat maakte mij onzeker, dus ik durfde eigenlijk helemaal niet met mijn bikini in het water", gaat Gulcin verder. "Heel Nederland kijkt naar dit programma (...) dus ik durfde dat gewoon niet."

Of Gulcin de spelletjes in het water oversloeg omdat ze het niet goed met de rest van de groep kon vinden? Absoluut niet. De blondine laat openhartig weten dat het puur aan haar eigen gevoel lag: "Ik voelde me daar gewoon niet prettig bij."

Misschien ook voor jou:
Sorelis en Gulcin openhartig over deelname aan Temptation Island: Love or Leave: 'Je leert jezelf echt kennen’
Showbizz
  • RTL Boulevard - Love Therapy
  • RTL