Temptation Island-Sonny reageert op kritiek

Temptations Gulcin over huwelijksaanzoek Sorelis: ‘Ik was dolblij’

"Er ging van alles door mij heen."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gulcin Sorelis

Yessss, het eerste Temptation Island: Love or Leave huwelijksaanzoek is een feit. In de nieuwste aflevering zien we Sorelis op z’n knieën gaan voor zijn grote liefde Gulcin. Grazia belde met het kersverse verloofde stel om alles te vragen over dit bijzondere – en vooral unieke – moment in de geschiedenis van Temptation Island.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

She said yes

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave vertelt Sorelis bij het kampvuur aan presentator Kaj dat hij Gulcin meteen ten huwelijk wil vragen. Het duurde dan ook niet lang voor Gulcin werd opgetrommeld door Monica. Of beter gezegd: ze mocht als enige deelnemer niet mee op de groepsdate – iets wat Gulcin op dat moment enorm stressvol vond.

“Verrassingen zijn leuk, maar niet op Temptation Island, aangezien je echt niet weet wat je te wachten staat. Ik dacht echt: het kan ook zo zijn dat ik een extra beeld krijg. Je leeft daar namelijk echt in onzekerheid. Er ging van alles door mij heen, maar ik wilde van het goede uitgaan.”

Knikkende knieën

In the meanwhile stond Sorelis flink te stressen op de plek van het aanzoek. “Ik was superzenuwachtig en niet echt goed voorbereid. Maar ik dacht uiteindelijk: ik doe het gewoon vanuit mijn hart”, begint Sorelis. “Maarre, ik stond daar wel echt met knikkende knieën.”

Volgens Gulcin had het dan ook niet mooier gekund. Naar eigen zeggen krijgt ze zelfs kippenvel wanneer ze aan het moment terugdenkt. “Ik was dolblij en zó gelukkig. Ik dacht echt: jij bent de juiste persoon voor mij die deze vraag mag stellen. Ik heb echt volmondig ja gezegd.”

Geheimhouden

Ondanks alle vreugde moesten Sorelis en Gulcin het fantastische nieuws een flinke tijd geheimhouden. “Dat was echt vreselijk”, legt Gulcin uit. “Je wil het gewoon van de daken schreeuwen. Wanneer ik de deur uitga doe ik mijn ring af. Maar na donderdag draag ik hem sowieso overal waar ik heen ga – met liefde!"

Enne, of we de rest van de deelnemers van Temptation Island terug gaan zien op the big day? Als het aan Sorelis en Gulcin ligt wel. “Ik kon het heel goed vinden met de andere deelnemers van Temptation. Het proces is voor iedereen anders, je laat iedereen in zijn waarde qua gevoelens, maar je bent er wel echt voor elkaar. Er mogen sowieso een paar op de bruiloft komen”, vertelt Gulcin. “Dat geldt voor mij ook, als het eenmaal zover is”, vult Sorelis aan.

Op de voet volgen

De wedding bells horen we al keihard rinkelen, maar helaas gooit corona nog flink wat roet in het eten. Ondanks dat een bruiloft in coronatijd nog niet mogelijk is, is het tweetal al druk bezig met het plannen en regelen. Enne, daarover delen de twee erg leuk nieuws.

"Wij hebben zoiets van: we hebben meegedaan aan een realityprogramma. Iedereen heeft kunnen meegenieten. We zijn dan ook bezig met onze eigen mini-serie om mensen mee te nemen in ons avontuur. Wij gaan onze eigen lovestory delen op YouTube”, leggen de twee enthousiast uit. Vanaf wanneer we de twee op de voet kunnen volgen? To be continued…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');