Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Khloé Kardashian slaat terug na comments over gezicht

Miauw!

Khloé Kardashian slaat terug na comments over gezicht

Dat Khloé Kardashian niet op haar mondje is gevallen, heeft ze al meermaals bewezen in Keeping Up with the Kardashians. Maar ook op social media laat ze soms haar vlijmscherpe nagels zien.

Commentaar op uiterlijk

If you can't say anything nice, don't say anything at all... En dat geldt vooral op social media. Zo krijgt de realityster regelmatig commentaar op haar uiterlijk. En daar is Khloé een beetje klaar mee.

Wanneer iemand onder een selfie op haar Instagram vraagt waarom ze er zo anders uitziet, antwoordt Khloé dan ook: "Waarschijnlijk door mijn wekelijkse gezichtstransplantatie."

Lees ook: Khloé Kardashian reageert op zwangerschapsgeruchten

Slechte Photoshop-skills

Het is de tweede keer in korte tijd dat Khloé reacties rondom een selfie krijgt. Zo werd ze bij een selfie die ze vorige week postte, ervan beschuldigd onder het mes te zijn gegaan.

Toch maakten anderen zich meer druk om de zogenaamde slechte Photoshop-skills van Miss Kardashian. De andere helft van haar kettinkje zou namelijk ontbreken.

Khloé laat haar mood er in ieder geval niet door verpesten en is livin' her best life, zo aan haar recente foto's op Instagram te zien.

The Mondayest Thursday ever 🤪

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR, Instagram