Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: er blijken flink wat 'naughty' opmerkingen in Frozen 2 te zitten

Is dit je ooit opgevallen?

Frozen 2

Heb jij met veel plezier gekeken naar Frozen 2? Dan is het je misschien wel opgevallen dat er een aantal opmerkingen in zaten die hartstikke 18+ waren. Gaat er geen lampje branden? Wij zetten de meest volwassen grapjes voor je op een rij.

Balzaal zonder ballen

Een oplettende kijker deelde op Twitter een nogal bijzonder bericht over één van Anna's opmerkingen. Het zusje van Elsa zingt in het nummer For the first time in forever namelijk de tekst: "Waarom zou je een balzaal hebben zonder ballen?", iets wat volgens sommigen nogal dubbelzinnig opgevat kon worden.

Ooh la la

In een andere scène zien we Anna en Kristoff. Anna maakt tijdens deze scène de opmerking: "Ik zie jou veel liever in leer" – ja, echt. Op een ander moment zijn Anna en Hans samen met Olaf en Elsa. Het laatstgenoemde tweetal is echter in slaap gevallen. Dus, Anna grijpt haar moment: "Dus... iedereen is in slaap gevallen. Wat zullen we gaan doen?" Een onschuldige opmerking, die volgens veel kijkers kan doelen op iets heel anders dan een stukje sleeën.

Bohemian Rapsody

Tijdens de film horen we ook het nummer Lost in the Woods voorbijkomen. Dit nummer, gezongen door Kristoff, blijkt een grote knipoog naar het nummer Bohemian Rapsody van Queen. Iets wat de jonge kijkers nóóit door zouden hebben, want dit nummer is al flink wat jaren oud.

Voor de volwassenen is-ie echter wel te herkennen. Kristoff wordt namelijk omringt door rendierhoofden. Enne, dit beeld lijkt heel erg op de cover van Bohemian Rapsody. De makers van de film hebben inmiddels ook toegegeven dat het nummer van Kristoff geïnspireerd is op een rocknummer uit de jaren 80. Aha!

Misschien ook voor jou:
Zó klinkt Stupid van Tess 15 jaar later
Lifestyle
  • Cosmopolitan
  • Disney