doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo ziet The Handmaid's Tale Aunt Lydia er in het echt uit

Heel goed nieuws voor The Handmaid's Tale-fans

Blessed be the fruit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
The Handmaid's Tale

Het is nog even gissen wanneer we seizoen vier van The Handmaid’s Tale dan eindelijk kunnen kijken, maar fans van de serie worden nu alvast verrast met heel goed nieuws. Zo deelt de cast van de serie dat er een vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale komt!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Seizoen vijf

“Hallo Handmaid’s-fans. We zijn er weer”, begint de cast in een video. “We zijn thrilled om te melden dat er een vijfde seizoen aankomt”, deelt Elisabeth Moss die de hoofdrol van June Osborne op zich neemt.

Blessed be season five pick up”, gaat Joseph Fiennes verder die de rol van Fred Waterford vertolkt. “We zijn er nog niet klaar mee”, vult Max Minghella aan die de rol van Nick Baine speelt. Yasss!

Het wachten waard

Wanneer het vierde seizen van The Handmaid’s Tale te zien is, is nog onbekend. De serie zal ergens in 2021 op Hulu verschijnen. De dramaserie zou eigenlijk al eerder uitkomen, maar door het coronavirus moest de cast en crew in maart stoppen met filmen.

Volgens showrunner Bruce Miller is het wachten op de serie worth the wait. “Probeer niet te raden wat er gebeurt. Je zult namelijk niet kunnen bedenken wat er gaat gebeuren. Dat is het mooie aan de show”, verklapte hij onlangs aan IndieWire. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');