Bibi Breijman over kerstplannen met Waylon en Teddy: ‘Dit jaar geen glitterpakje’

De content creator viert de kerst dit jaar "lekker burgerlijk"

Lees ook

Ook voor Bibi Breijman, haar lover Waylon en dochter Teddy wordt deze kerst anders dan ze hadden gehoopt. De content creator vertelt aan Grazia hoe zij de kerstdagen voor zich ziet. “We houden het makkelijk; gezellig gourmetten met z’n drietjes. Lekker burgerlijk.”

Met z’n drietjes

Net als voor iedereen in Nederland geldt ook voor Bibi: blijf zoveel mogelijk thuis. De kerstplannen van Bibi zijn naar eigen zeggen dan ook erg rustig. Jammer, want tijdens de kerstdagen viert de content creator normaal gesproken dubbel feest. “Op Tweede Kerstdag is het dubbel feest omdat mijn moeder dan vijftig wordt. Helaas zit er geen surprise party in, maar we laten het ook niet helemaal aan ons voorbij gaan.”

“Verder ben ik thuis met de kleine en Way. We houden het makkelijk; gezellig gourmetten met z’n drietjes. Lekker burgerlijk, maar ik hou van dat standaard kerstgevoel en lang tafelen. Het is een soort all you can eat, maar dan aan je eigen keukentafel. Voor Ted koop ik dan zo’n speelgoed gourmetstel, zoiets zal vast wel bestaan.”

Geen glitterjurk

Kerst draait natuurlijk om lekker eten, maar ook om glamorous outfits en uitgebreide make-up looks. Als het aan Bibi ligt slaan we dat laatste onderdeel dit jaar lekker over. “Dit jaar wordt het even geen glitterpakje”, begint ze.

“Ik denk dat ik gewoon mijn huispak aantrek… waar ik al drie dagen in heb gelopen, haha.” Enne, dat past dan ook gelijk wel bij de eetplannen die Bibi voor de feestdagen in petto heeft. “Snoepen doe ik het hele jaar door, maar ik ben verslaafd aan kruidnoten met chocolade, dus dan krijg je al snel het schijtgevoel van: in december ga ik er ook helemaal voor, en dan in januari weer lekker klagen en zweten in de sportschool.” We feel you, Bibi!

In de nieuwste Grazia vertelt Bibi alles over haar kerstplannen, doelen voor het nieuwe jaar én haar gloednieuwe kinderkleding collectie. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Anette de Vries) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook