Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hint Temptations Christian op een nieuwe liefde?

Op zijn Instagram deelde de realityster een intiem filmpje.

Christian

Temptation Island-sterren Angela en Christian waren niet te verleiden op het tropische eiland. Helaas liep hun relatie afgelopen zomer alsnog op de klippen. Maarre, inmiddels lijkt Christian alweer off the market.

Nieuwe liefde

Op zijn Instagram Stories plaatste Christian een video van zichzelf en een dame met de naam Belinda Denoire. In de video geeft zij hem een kus op zijn wang én heeft de danser een hartje achter haar naam geschreven.

Het kan natuurlijk zo zijn dat Chris en Belinda just friends zijn, maar het is wel opvallend dat de realityster de video al binnen zes uur verwijderde. Dat wordt ongetwijfeld vervolgd...

Ex-vriendin

Inmiddels is zijn ex-vriendin Angela nog happily single. "Ik krijg die vraag heel vaak", vertelde ze onlangs op haar Instagram. "Maar als ik ooit weer een vriendje heb, laat ik het sowieso weten", beloofde de knappe brunette. "Ik doe niet aan geheime relaties. En zo kunnen jullie mij ook iets laten weten als hij iets verkeerds doet."

Dat Angela nog single is, ligt zeker niet aan een gebrek aan mannelijke aandacht. Sterker nog: zowel bekende Vlamingen als bekende Nederlanders hebben wel een oogje op de realityster. “Ik krijg wel soms privéberichten van BV’s, BN’ers, artiesten, voetballers… Of ze me willen versieren, dat weet ik niet echt." Nou, dat weten wij bijna wel zeker! Om welke bekende namen het gaat, houdt Angela echter wél geheim. "Ik ga geen namen noemen."

Misschien ook voor jou:
Temptations Angela klapt uit de school over vreemdgaan
Showbizz
  • Temptation Island, Instagram