Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Premier Mark Rutte doet boekje open over liefdesleven

'Ik ben ook niet de makkelijkste hoor', aldus de minister-president.

Mark Rutte

Mark Rutte staat als minister-president dag en nacht klaar voor Nederland. Helaas heeft hij na een lange dag niemand om naast op de bank te ploffen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Linda's Wintermaand vraagt presentatrice Linda de Mol hem het hemd van het lijf over zijn love life.

Liefdesleven

Hij is niet bewust op zoek naar een relatie, maar hij staat er wel voor open, zo vertelde Mark Rutte gisteren aan Linda de Mol. Tijdens de eerste aflevering van Linda’s Wintermaand praatte de premier open over zijn liefdesleven. “Dingen lopen zoals ze lopen”, vertelde hij over zijn vrijgezelle bestaan.

Vrijgezel is hij dus nog altijd, maar eenzaam niet. “Ik heb ontzettend leuke vrienden”, zei de premier. “En wie weet zit ik op een gegeven moment handje handje op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt.”

Open voor een relatie

Toch verbaast Linda zich erover dat de premier vrijgezel is, want het is toch een leuke man. “Ik ben ook niet zo makkelijk hoor”, lachte Rutte vervolgens. “Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”


De premier gaat dus als happy single door het leven, maar staat wel open voor een relatie. Wel wilde hij de kijkers op het hart drukken dat ze niet allemaal meteen in de pen hoefden te klimmen. “Er hoeven niet meteen brieven worden gestuurd”, richtte hij zich tot geïnteresseerde vrijgezelle vrouwen.

Misschien ook voor jou:
Anouk deelt sneer uit naar Mark Rutte
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • Brunopress