Temptations Gianni en Melissa klappen uit de school over echtheid programma

Babynieuws! Temptations Melissa en Gianni zijn ouders geworden

De twee zijn trotse ouders geworden van hun eerste kindje.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Melissa Gianni

Temptation Island-deelnemers Melissa en Gianni zijn de kersverse ouders geworden van hun eerste zoontje. Dit feestelijke nieuws delen de twee via Instagram Stories.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bevalling in het ziekenhuis

"Mijn vliezen zijn gebroken", vertelt Melissa. Vervolgens geven de twee samen een aantal updates. "Melissa voelt zich niet zo fijn, maar het is natuurlijk ook geen nachtje in een hotel", laat Gianni onder andere weten.

Even later post Gianni een foto van beschuit met blauwe muisjes. Hij laat zijn volgers even in spanning, maar geeft vervolgens een uitgebreide uitleg.

Baby D

"Goedemorgen, even een kleine update omdat ik zoveel berichten in mijn DM heb gekregen. Wij zijn papa en mama geworden. Onze baby is alleen nog niet hier, die ligt nog in de couveuse", leggen de twee uit. Vervolgens vertelt Gianni dat de baby last had van zijn ademhaling en een klein beetje verhoging had.

De twee leggen uit dat de baby nog tot zondag in het ziekenhuis moet blijven, vanwege de nodige controles. De kersverse ouders lijken het verder goed te maken. Enne, of de naam van de baby al bekend is? Nog niet, maar het tweetal onthulde onlangs dat de baby een naam krijgt die nog niet bestaat.

“Baby D, zijn jullie al achter zijn naam?”, deelde Gianni eerder op Instagram. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');