Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Amber reageert op ophef

De mommy to be krijgt kritiek op haar navelpiercing.

Amber Temptation Island

Amber en Arda verwachten in december hun allereerste kindje samen. De mommy to be deelde onlangs een nieuwe foto van haar buik. Haar followers hebben het echter niet alleen over haar groeiende babybump. Zo krijgt de realityster kritiek op haar navelpiercing. Amber reageert nu op deze berichten.

Piercing

Amber is inmiddels 23 weken zwanger. De voormalig Temptation Island-deelneemster deelde onlangs trots een foto van haar buik in haar Instagram Stories. Op de foto is te zien dat ze al een prachtige babybump heeft, maar is ook te zien dat er een piercing in haar navel pronkt.

Ambers followers uiten hierop hun kritiek, maar ze geven haar vooral waarschuwingen. Zo vertellen haar volgers dat een piercing dragen tijdens de zwangerschap gevaarlijk kan zijn.

Reactie

De mommy to be reageert nu op alle kritiek in haar Instagram Stories. “Ik krijg heel veel berichten over mijn navelpiercing. Dat dit niet goed is, dat die eruit moet, dat dit niet mag, dat dit gevaarlijk is”, begint de realityster haar bericht. “Ik ga maandelijks naar de gynaecoloog en de vroedvrouw. Zij maken een echo en zien mijn piercing. Mocht dat gevaarlijk zijn, dan hadden ze mij dat al lang gezegd.”

“Dit is trouwens een zwangerschapspiercing en ieder lichaam reageert anders op dingen. Ik heb nog geen last of pijn, dus ik kan hem inhouden. Mijn gynaecoloog heeft mij aangeraden hem eruit te halen zodra ik pijn krijg. Een navelpiercing is niet gevaarlijk voor de baby in mijn buik. Het enige gevaar is dat die kan scheuren, waardoor er een ontsteking ontstaat en dat is niet goed. Maar de piercing zelf kan geen kwaad.”

Bekijk de foto van Ambers baby belly *HIER*.

Zwanger

Amber en Arda deelden ruim een maand geleden dat ze hun eerste kindje verwachten. Niet veel later maakten de love birds bekend dat ze in december een jongetje mogen verwelkomen.

Amber deelde eerder al eens dat haar zwangerschap niet alleen over rozen gaat. Zo voelde ze zich op een gegeven moment zo beroerd dat ze geen hap door haar keel kon krijgen. “Overgeven, hoofdpijn, ik kon niet eten of drinken. Ik kon niets binnenhouden.” Luckily voelt de brunette zich nu een stuk beter.

Misschien ook voor jou:
Temptations Arda en Amber maken geslacht van baby bekend
Showbizz
  • Love Reality
  • Temptation Island