Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Zach Avelo doet boekje open over haatberichten

"Mensen sturen me nog steeds berichten met: klootzak, eikel of lul"

Zach Avelo

Zach Avelo deed met zijn vriendin Simone mee aan Temptation Island. Zach ging tijdens zijn deelname aan het programma al gauw de mist in met verleidster Romee, en zijn relatie overleefde het niet. Het is inmiddels acht maanden geleden dat Temptation Island werd uitgezonden, maar nog steeds krijgt Zach veel haatreacties.

Influencer-life

Sinds Zach zijn deelname aan Temptation Island is hij geen onbekende meer op Instagram. Hij timmert lekker aan de weg als influencer en heeft inmiddels al meer dan 50 duizend volgers op Instagram. Aan Grazia vertelt Zach over deze bizarre levensstijl.

“Mijn Instagram is ontploft, ik heb superveel samenwerkingen en mijn kast puilt uit van de kleding, crèmes en zalfjes die ik krijg opgestuurd. Verder word ik op allerlei plekken uitgenodigd, waar ik ineens de eregast ben."

Uitgescholden

Maar helaas bestaat Zach zijn leven niet alleen maar uit dure crèmes en gratis feestjes. De Temptation Island-ster krijgt nog iedere dag haatberichten. "Ik krijg ook veel haatreacties. Acht maanden nadat het is uitgezonden, sturen mensen me nog steeds berichten met: klootzak, eikel of lul. Soms zitten er zelfs kinderen tussen, ik ben laatst uitgescholden door een jongen van tien!”

Opnieuw meedoen

Ondanks deze negativiteit zou Zach zonder twijfel nog een keer meedoen aan Temptation Island. “Dat zou ik graag willen, al is het alleen al voor mijn eigen ego en eer. Je zult zien dat ik dan met twee vingers in mijn neus Temptation zal halen. De buitenwereld heeft een heel ander beeld van mij gekregen door hoe het gemonteerd was. En ik heb het zelf ook als een klotetijd ervaren door alles wat er gebeurde. Het was een soort gevangenis met luxe en verleidsters.”

Misschien ook voor jou:
Zien: Temptations Zach plaatst een wel heel pikante foto op Instagram
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • RTL