Wait, what: Temptations Zach verkoopt zijn vieze sokken

Zien: Temptations Zach plaatst een wel heel pikante foto op Instagram

En zijn vriendin heeft op één kledingstuk na helemaal niets aan...
Temptations Zach

Zach Avelo is niet vies van een pikant kiekje op Instagram. De Temptation Island-ster plaatste onlangs een heel gewaagde foto met vriendin Noemi, die nog amper kleding aanheeft...

Foto

"Zin in wijn", schrijft Zach bij de foto. Op het kiekje is te zien dat zijn vriendin met ontbloot bovenlichaam poseert en een glas wijn vasthoudt. Al snel stromen de reacties onder de pikante foto binnen. "Je hebt wel echt een hele mooie vriendin", schrijft iemand.

Zach

Zach deed samen met zijn ex-vriendin Simone mee aan Temptation Island. Dit liep dramatisch af, want hij ging meerdere keren vreemd met verleidster Romée. Het stel ging dan ook kort daarna uit elkaar. Afgelopen zomer werd bekendgemaakt dat Zach een relatie heeft met zijn huidige vriendin Noemi.

Het is niet de eerste keer dat het stel een kinky kiekje op Instagram plaatst. Een maand geleden verscheen er ook al een foto op Instagram, waarop Zach trots de billen van zijn vriendin vastpakte. In de caption schreef hij: "Kom je aan haar, dan kom je aan mij."

Dit bericht bekijken op Instagram

Mood.for.wine 📷🍷

Een bericht gedeeld door 🦋 Zach 🔥✨ (@zachavelo) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760254476b7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });