Temptations Zach ondergaat plastische chirurgie in gezicht

En het eindresultaat deelt hij trots op Instagram!

De veelbesproken Temptation Island-deelnemer Zach Avelo heeft een bezoekje gebracht aan de kliniek voor plastische chirurgie. En zo ziet het resultaat eruit!

Fillers

Het nieuws, inclusief eindresultaat, deelt de Temptation-ster trots op Instagram. “Ik heb vijf weken geleden een filler-behandeling gedaan voor mijn kaaklijn”, begint Zach zijn bericht.

Zach is naar eigen zeggen erg tevreden met het resultaat en de professionele manier van behandelen bij de desbetreffende kliniek.

Bericht

Zach deed afgelopen jaar mee aan Temptation Island en onlangs kwam hij nog in het nieuws om zijn 'nieuwe bijbaan', namelijk het verkopen van vieze sokken.

Ook werd onlangs bekend dat Zach eerder al meedeed aan het televisieprogramma Spike Room. Spike Room is een programma dat Jay Boske presenteert, waarin verschillende vriendengroepen erg extreme opdrachten moeten doen. Voor het programma rolde Zach door een bos brandnetels.

In Koen’s Cocktails op YouTube vertelde de realityster echter dat hij niet alles voor de fame doet. “Nee, ik doe niet mee voor de fame. Ik vind het gewoon lachen. Beetje mensen shockeren en vooral ook mezelf”, vertelt hij.

Hij geeft toe dat hij wel van media-aandacht houdt. “Ik ben van media-aandacht ook niet vies, maar het is niet zo dat ik me daarop af loop te trekken, of zo”, aldus Zach.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws