Monica Geuze doet boekje open over kinderwens

“Als de relatie met Robbert goed blijft gaan, zou ik Zara-Lizzy voor mijn dertigste wel een broertje of zusje willen geven."

Monica Geuze is dolgelukkig met dochtertje Zara-Lizzy en geniet met volle teugen van haar mom life. Inmiddels is Monica al een tijdje samen met lover Robbert. Maar hebben de twee eigenlijk een kinderwens?

“Voor mijn dertigste”

In gesprek met Grazia vertelt Monica openhartig over de toekomst. “Als de relatie met Robbert goed blijft gaan, zou ik Zara-Lizzy voor mijn dertigste wel een broertje of zusje willen geven”, begint Monica.

“We hebben het er ook veel over. Ik denk dat zoiets gebeurt op een moment wanneer het helemaal goed voelt. En het moet ook maar lukken, hè? Ik ben ontzettend dankbaar voor Zara-Lizzy. Mocht ze ooit een broertje of zusje krijgen, heel fijn. Zo niet, dan voel ik me heel gezegend dat ik überhaupt een dochter heb.”

Robbert

Monica doet de opvoeding van Zara-Lizzy dit jaar voornamelijk alleen – vader Lars Veldwijk voetbalt namelijk momenteel in het buitenland. Monica vertelde al eerder in een video op haar YouTube-kanaal dat Robbert en Zara-Lizzy een hechte band hebben. “Hij is echt méga lief voor haar. Ik had niet durven dromen dat iemand zo lief voor haar zou zijn.”

Aan Grazia vertelt Monica lachend dat ze Robbert wel moest voorbereiden op het leven met een dochtertje. “Toen Robbert vroeg of ik verkering met hem wilde, kwam er bij mij eerst een heel betoog uit: ‘Maar je weet dat ik een dochter heb. Dat betekent dat zij iedere ochtend vroeg wakker wordt en op het bed springt, dat uitslapen er niet in zit en dat je af en toe zal moeten helpen met haar ophalen van de crèche.’ Robbert zei gewoon bij alles: ‘Ik weet waar ik aan begin, ik heb er goed over nagedacht.’ Heel lief.”

Benieuwd naar het hele interview met Monica en Kaj? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vandaag in de winkel!

Bron: Grazia (Thalia Brandt) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws