Kijkers raken niet uitgepraat over Temptation Island-deelnemer: ‘Viespeuk’

Uitspraken als "kijken mag, likken ook" vielen bij sommige kijkers niet in goede aarde.

Gisteravond was het dan eindelijk zover: Temptations Island: Love or Leave ging van start, met niemand minder dan Kaj Gorgels en Monica Geuze als presentatoren. En wat een treat: we konden gelijk smullen van twee afleveringen. Toch viel één van de deelnemers niet zo in de smaak bij veel kijkers.

Sonny en Jaydi

In de eerste aflevering maken we, zoals we gewend zijn, kennis met de stellen. Vooral Sonny en Jaydi springen eruit. Eerder zagen we ze al in het tv-programma Wereldreis op Wielen, waar ze in 2018 aan meededen. Die spannende wereldreis hebben ze wél overleefd, maar gaat hun relatie ook op Temptation Island standhouden?

Volgens Sonny kan het alle kanten op. “Ik ben ook wel zo spiritueel dat als ik haar niet meer gelukkig maak en zij mij ook niet meer: wat moeten we dan? Als we een vriendschap kunnen overhouden en deze drie jaar kunnen koesteren, dikke prima. Het is absoluut niet de bedoeling dat we als vijanden uit elkaar gaan”, zegt hij.

Reacties

Dat klinkt best oké, toch? Helaas deed hij in de eerste twee afleveringen direct ook wat uitspraken waar kijkers niet zo van onder de indruk waren. Zo zei hij dingen als “ik wil de hele tafel (lees: alle vrouwen) proeven”, “in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben” en “kijken mag, likken ook”.

De reacties op Twitter zijn dan ook niet mals. “Als die Sonny mijn vriend zou zijn, had ik hem direct gedumpt”, tweet iemand. “Ik vond Sonny in Wereldreis op Wielen super leuk. In Temptation vind ik hem tot nu toe erg glad en over de top”, schrijft een ander. “Sonny is echt een viespeuk”, klinkt het verder. Ai… We gaan zien of hij zich in de volgende afleveringen weet te herpakken.

Bron: Twitter | Beeld: Videoland

Laatste nieuws