De betekenis achter Bella Hadids nieuwe, Arabische tattoos

De tattoos hebben een prachtige betekenis.

Bella Hadid heeft weer wat nieuwe ink op haar lichaam. Op haar schouders heeft ze twee subtiele, Arabische teksten laten tatoeëren door Dr. Woo dé tattoo-artiest van celebs als Miley Cyrus en Drake. Maar wij zijn wel heel benieuwd: wat betekenen die Arabische teksten eigenlijk?

Betekenis

Bella heeft haar nieuwe tattoos zelf nog niet op Instagram geshowd, maar ze zijn al wel te bewonderen op de insta van Dr. Woo. “Wat schrijfsels voor de altijd lieve en lovely Bella Hadid”, schrijft hij bij de zwart-witfoto's.

Voor de betekenis van de Arabische schrijfsels, hoeven we gelukkig alleen maar in de reacties te kijken. De eerste tattoo betekent 'Ik hou van jou' en de ander is te vertalen naar 'Mijn schat'. Oeh, voor wie zouden die prachtige teksten bedoeld zijn?

Nieuwe tattoo-artiest

Hoewel Dr. Woo al veel celebs in zijn studio heeft gehad, heeft hij het topmodel nog niet eerder getatoeëerd. Bella's go-to tattoo-artiest is normaal gesproken JonBoy, die ook bij veel andere beroemdheden, zoals Taylor Swift en Hailey Bieber, geliefd is.

Zo heeft Bella onder andere kleine vleugeltjes op beide enkels en een kleine roos op de achterkant van haar linkerarm laten zetten bij JonBoy. Wat de betekenis daar precies van is, is niet bekend. Misschien is die er ook wel niet. Ze zijn in ieder geval erg pretty.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws