doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's adventskalender: 4x Mon Guerlain Bloom Of Rose Eau de Parfum 50 ml t.w.v. €100

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Guerlain

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: Grazia's adventskalender: 4x Mon Guerlain Bloom Of Rose Eau de Parfum 50 ml t.w.v. €100.

Mon Guerlain

Mon Guerlain is een eerbetoon aan de hedendaagse vrouw. Een sterke, vrije en sensuele vrouw, geïnspireerd door de stunning Angelina Jolie. Deze nieuwste geur van Guerlain nodigt vrouwen uit om hun passies te delen en hun vurige persoonlijkheden te bevestigen. Oftewel: woman in control.

De geur bestaat uit de iconische combinatie van lavendel en vanille, gekleurd met een intens boeket rozen en een heerlijke noot van peer. De fruitige en bloemige basis van de geur, zet harten in vuur en vlam. Enne, de geur zit – zoals we van Guerlain – gewend zijn, in een iconische flacon. Deze flacon belichaamt namelijk de veelzijdige vormen van vrouwelijkheid: sterk, vrij en sensueel in één. Love it.

Win, win, win!

Wil jij de nieuwste geur van Guerlain zelf ervaren? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de suer. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je 'm gewoon zelf.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Grazia's adventskalender: 4x Mon Guerlain Bloom Of Rose Eau de Parfum 50 ml t.w.v. €100

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.