Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum verschijnt de spin-off van Penoza

We hoeven niet lang meer te wachten.

Doodstil

Het is inmiddels een jaar geleden dat we voor het laatste konden genieten van Penoza, toen de film Penoza: The Final Chapter in de bios verscheen. Ook werd toen bekendgemaakt dat de hitserie een spin-off zou krijgen. In Doodstil volgen we niemand minder dan Luther, de stille, maar meedogenloze rechterhand van Carmen van Walraven.

Doodstil

In Doodstil komen we eindelijk meer te weten over Luther, gespeeld door Raymond Thiry. De spin-off is een prequel van de vijf seizoenen en de speelfilm van Penoza. We duiken dus de geschiedenis in van de geheimzinnige beveiliger van Carmen.

In de serie zien we hoe Luther klaar is met de misdaad. Toch komt hij door zijn nichtje Puk weer in de keiharde onderwereld terecht. In de serie zien we hoe Luther wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer en tracht af te rekenen met demonen uit zijn verleden.

Releasedatum

Dat Penoza na vijf seizoenen én een speelfilm nog een vervolg krijgt, vinden wij helemaal niet erg. Wij kunnen niet wachten om weer een kijkje te krijgen in de keiharde onderwereld.

De spannende prequel van Penoza zou in eerste instantie in september al te zien zijn, maar vanwege de coronacrisis moesten de opnames worden uitgesteld. Gelukkig hoeven we niet nóg langer in spanning te wachten. De vierdelige miniserie zal vanaf 27 december te zien zijn op NPO3.

Misschien ook voor jou:
Ai: vierde seizoen The Crown overladen met kritiek
Lifestyle
  • RTL Boulevard
  • Penoza