Goed nieuws voor alle Penoza-fans!

Yes!

Het lange wachten voor alle Penoza-fans is eindelijk voorbij! Het filmvervolg Penoza: The Final Chapter kun je namelijk vanaf vandaag bingewatchen op Netflix.

Vijf seizoenen

De film grijpt terug op de hitserie Penoza die maar liefst vijf seizoenen lang op de buis te zien was. De serie vertelt het verhaal van Carmen van Walraven, die na de treurige dood van haar man de rol in het criminele circuit inneemt.

Het slot van seizoen vijf liet de fans met heel wat vragen achter over de 'Zwarte weduwe', maar met de film Penoza: The Final Chapter kwam het verhaal definitief ten einde.

Lees ook: Cast en crew Penoza worden dronken op première

Spin-off

De film sleurt alle fans mee in de emotionele rollercoaster, waarbij de problemen voor Carmen zich blijven opstapelen. Om haar familie te redden zal ze definitief moeten afrekenen met haar verleden. Spannend!

Maar betekent dit dan ook definitief het einde van de populaire serie? Nee, fans van de serie hoeven nog geen afscheid te nemen, want de hitserie krijgt een spin-off. In de vierdelige serie Doodstil wordt de achtergrond en afkomst van Luther, de zwijgzame rechterhand van Carmen, uit de doeken gedaan. Doodstil zal in het najaar van 2020 op NPO 3 te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Penoza: The Final Chapter.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws