Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's adventskalender: 3x een Primark giftcard t.w.v. €150

Doe mee en win!

Primark

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 3x een Primark giftcard t.w.v. €150.

Shoppen

Hoe fijn is het om al je favo items in één keer te kunnen shoppen? En dan ook nog eens voor de kleinste bedragen? Bij een bezoekje aan Primark gaat dit sowieso lukken. Van klassieke jeans met rechte pijpen tot on trend knitwear en onmisbare jacks die je elk seizoen kunt dragen – bij Primark vind je een collectie die bij alle stijlen en budgetten past.

Je verlaat deze winkel eigenlijk nooit met lege handen. Primark is een internationale detaillist die de laatste mode, beautyproducten en woonartikelen aanbiedt tegen de beste prijzen. Enne, wij gaan een bezoekje aan de winkelketen nóg leuker voor je maken. Wij geven namelijk een giftcard van 150 euro weg. En geloof ons: daar kun je bij Primark héél veel geweldige items voor scoren.

Win, win, win!

Wil je kans maken op een giftcard van Primark? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je nog veel meer toffe items!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 27 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.