Chantal Janzen deelt hilarische uitgelekte video op Instagram

Dance like no one is watching...

Lees ook

Hoe het er achter de schermen van The Voice of Holland aan toe gaat? Niet veel anders dan op het podium. Chantal Janzen deelt hilarische beelden van de werkvloer.

Nieuw seizoen

Er moest een en ander aangepast en verschoven worden, maar we kunnen weer. The Voice of Holland keert vanavond terug op televisie. Backstage zit de sfeer er alvast goed in, als we de video van presentatrice Chantal Janzen mogen geloven.

Op haar Insta-account deelt Chantal een filmpje dat éigenlijk rechtstreeks het archief in had moeten gaan, als het aan de blondine had gelegen. We zien de TVOH-presentatrice al dansen haar eigen voice uittesten. “Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed, en jullie kunnen me niks maken”, zingt Chantal uit volle borst. Kijk, dat is nog eens een positieve attitude op de werkvloer.

What happens in the studio…

Toch had de blondine niet verwacht dat dit happy privémomentje het hele internet over zou gaan. Volgens de caption had het filmpje dan ook nooit online moeten komen: “De makers van The Voice: ‘Nee joh, wees maar niet bang Chantal, ‘What happens in The Voice-Studio stays in The Voice-studio!’ Paar weken later: Dit op social media account van The Voice.”

De repost laat zien dat Chantal er wel om kan lachen en ook haar followers genieten van de backstage-beelden. “Dit wil ik als wekker in de ochtend!” reageert een fan die elke dag wel met een dansje wil beginnen. “Ik vond het interessant klinken, maar mijn stoel is niet gedraaid, sorry”, grapt een andere volger, die duidelijk al helemaal ready is voor de blind auditions.

The Voice of Holland is vanaf 20 november iedere vrijdag om 20:05 uur te zien op RTL4.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst

Laatste nieuws

Zie ook