Grazia's adventskalender: 15x de Hooibloem en Kardemom Cleanser + Den en Zeezout Cleanser van het 100% natuurlijke Dr. Hauschka t.w.v. €57,90

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dr. Hauschka

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag het beste wat de natuur te bieden heeft: 15x de Hooibloem en Kardemom Cleanser + Den en Zeezout Cleanser van het 100% natuurlijke Dr. Hauschka t.w.v. €57,90.

Verwenmoment

Je zou het eigenlijk iedere week standaard een aantal keer in moeten plannen; een me time-moment met een flinke badder- of douchesessie, gevolgd door een uitgebreide skincare routine. Enne, wat is er nu beter dan genieten van 100 procent natuurlijke producten?

Dr. Hauschka biedt luxe reinigers voor hand en lichaam aan, die zijn ontwikkeld met het allerbeste wat de natuur ons te bieden heeft.

Verschillende effecten

Dr. Hauschka won dit jaar een Dutch Beauty Award met de Hand and Body Cleansers Den en Zeezout, en Hooibloem en Kardemom. De zachte, reinigende emulsie Den en Zeezout verzorgt en verstevigt de huid. De samenstelling van zeezout en rozemarijnwater geeft energie en zorgt voor een helder hoofd.

De romige, zacht schuimende Hooibloem en Kardemom Cleanser heeft een verzorgende werking en heeft een weldadig effect. De rijke samenstelling van voedende avocado-olie en hooibloemen reinigt mild en geeft je huid een zijdezacht gevoel. Good to know: allebei de cleansers zijn 100 procent natuurzuiver, dierproefvrij, biodynamisch geteeld en fair trade.

Doe mee!

Kun jij niet wachten om deze cleansers uit te proberen? Of ben jij nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je lover, bff, moeder of wie dan ook? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven namelijk 15x de Hooibloem en Kardemom Cleanser + Den en Zeezout Cleanser van het 100% natuurlijke Dr. Hauschka weg. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten. Niet gewonnen? Wees niet getreurd. Dr. Hauschka heeft veel meer mooie christmas gifts die je gewoon zelf kunt shoppen op hun eigen website. Dus, laat je inspireren voor een groen kerstcadeau!

Grazia's adventskalender: 15x de Hooibloem en Kardemom Cleanser + Den en Zeezout Cleanser van het 100% natuurlijke Dr. Hauschka t.w.v. €57,90

Doe mee en win!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 25 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.