Hoe Jennifer Lopez er op 51-jarige leeftijd zo fenomenaal uitziet 

J.Lo zweert bij deze beauty- en wellnesssecrets.

Als iemand uit the Fountain of youth gedronken lijkt te hebben, is het Jennifer Lopez wel. De 51-jarige oogt geen dag ouder dan 40 en heeft een lichaam waarvoor ze vermoedelijk regelmatig in het ijzer hangt. Hoe ze haar stralende voorkomen onderhoudt? Dit zijn haar beautysecrets.

Regelmatig sporten 

We spraken net onze vermoedens over J.Lo's workoutregime al uit en inderdaad, de zangeres prioriteert fitness enorm. En daarbij gaat het – thank god – helemaal niet om een sportschema dat amper vol te houden is. “Ik sport drie of vier keer per week”, vertelde ze eens aan Hollywood Life. Ook sport ze het liefst in de ochtend, zodat het er later op de dag niet meer bij in schiet. “Ik hou er niet van om het later te doen. Het is moeilijker om te doen als ik al halverwege mijn dag ben.”

Geen alcohol, geen sigaretten en ook geen cafeïne

Jennifer lijkt er een stalen discipline op na te houden wanneer het op voeding aankomt. De danseres drinkt geen alcohol, rookt geen sigaretten en drinkt óók geen cafeïne. Jen heeft er echter haar redenen voor. “Het beschadigt je huid echt als je ouder wordt.” Ai.

Huidverzorging

Zonnebaden vinden velen heerlijk, maar ook dat probeert Jennifer maar met mate te doen. “Ik probeer niet te lang in de zon te blijven”, vertelde de beautylijn-creator daarover aan Instyle. Ook is Jennifer gek op glycolzuur, een zuur dat het vermogen heeft om diep in de huid te dringen om daar dode huidcellen aan te pakken. Daarnaast vindt de actrice het ook belangrijk om haar huid dagelijks in te smeren met een crème die SPF bevat.

De kracht van herhalen

Naast haar fysieke gezondheid is ook haar geestelijke gezondheid belangrijk voor Jennifer en met zelfliefde probeert ze dat laatste te onderhouden. “Affirmaties zijn zo belangrijk”, vertelde ze daarover aan Well + Good. “Ik ben jeugdig en tijdloos, dat zeg ik elke dag, een paar keer per dag. Het klinkt als clichéd bullshit, maar dat is het niet. Leeftijd zit alleen maar tussen de oren.”

Bron: Glamour Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws