Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's adventskalender: 3x een Venu Sq Music Edition van Garmin t.w.v. €249,99 

Doe mee en win!

Garmin

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 3x een Venu Sq Music Edition smartwatch van Garmin t.w.v. €249,99.

Smartwatch

In coronatijd is niets zo belangrijk als met z'n allen fit en healthy te blijven. En hoe leuk is het als je dat ook kunt tracken met een smartwatch die ook nog eens ontzettend stijlvol is? Met de Venu Sq Music Edition van Garmin houd je gemakkelijk al je activiteiten bij. Kies uit één van de twintig voorgeladen sport-apps voor onder andere pilates, yoga, krachttraining, hardlopen, zwemmen of fietsen. Deze smartwatch meet vervolgens al je resultaten, die je dan weer terug kunt zien in de Garmin Connect app. Handig! Daarnaast meet deze smartwatch 24/7 het aantal stappen, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en nog veel meer.

De Venu Sq serie biedt naast het meten van je activiteiten ook andere gezondheidsvoordelen. Zo houdt-ie je hartslag, slaap, stressniveau, menstruatiecyclus, energieniveau en nog veel meer bij. Heb je flink wat stress? Dan heb je de mogelijkheid om direct op je horloge toegang te krijgen tot verschillende ademhalingsactiviteiten. Say what?!

Voordelen

Naast het tracken van je activiteiten, luister je met deze smartwatch gemakkelijk naar je favo muziek – zonder gebruik te maken van je telefoon. Je ontvangt daarnaast de meldingen van je smartphone op het display én je betaalt contactloos met – jawel – je eigen horloge. Deze smartwatches hebben een helder touchscreen kleurendisplay en een batterijduur tot zes dagen in smartwatch-modus en veertien uur in GPS-modus.

De Venu Sq Music Edition is verkrijgbaar in een aantal stunning kleurencombinaties. Namelijk in zandkleur met rosé-gouden bezel, marineblauw met gouden bezel, mosgroen en zwart. Good to know: wij mogen 3x een Venu Sq Music Edition van Garmin t.w.v. €249,99 weggeven in een kleur naar keuze.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Heb jij niet gewonnen? Wees niet getreurd, op de website van Garmin shop je deze smartwatch gewoon zelf.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 20 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.