Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wordt deze BN’er de nieuwe Bachelor?

Deze ster geeft aan graag in Gaby Blaasers voetsporen te treden.

Roy Donders

Rick Brandsteder deed onlangs al uit de doeken dat er een nieuw seizoen van De Bachelor op de planning staat. Er wordt dan ook volop gespeculeerd over wie de nieuwe Bachelor gaat worden. Als het aan Roy Donders ligt wordt hij de felbegeerde vrijgezel van het programma.

Poging wagen

Weekend voelde Roy onlangs aan de tand over meedoen aan De Bachelor, iets wat de Stylist van het Zuiden overduidelijk wel ziet zitten. “Dat zou ik op zich wel kunnen, denk ik”, reageert Roy. “Omdat je dan maar één-op-één bent, en je kunt zelf kiezen met wie je op date wil.”

“Het is ook niet ongemakkelijk, want dan draait het allemaal om mij, haha. Je weet gewoon dat zij zich allemaal voor jou hebben opgegeven.”

First Dates VIPS

Momenteel is First Dates VIPS op tv, waaraan De Bachelorette-deelnemer Kasper meedoet. Toch zou meedoen aan zo’n date-programma niks zijn voor Roy. Zo doet de realityster uit de doeken dat hij onlangs een aanbod van First Dates VIPS afsloeg. “Bij het tv-programma First Dates zou ik me echt een nummertje voelen.”

“Dat lijkt me zo ongemakkelijk, met al die mensen in dat restaurant. Als ik er op televisie naar kijk zit ik al me kromme tenen op de bank, laat staan als ik daar zelf zit. Nee, dat lijkt me écht niks.”

De Bachelor

Sinds bekend werd dat er een nieuw seizoen van De Bachelor op de planning staat, doen tig geruchten de ronde over wie de felbegeerde vrijgezel gaat worden van het programma. Zo werden Gerard Joling, Tony Junior en De Bachelorette-deelnemer Niek al genoemd als vrijgezellen die mee willen doen.

Wie de daadwerkelijke Bachelor wordt, is nog even afwachten…

Misschien ook voor jou:
Gaby Blaaser doet boekje open over opnames De Bachelorette
Showbizz
  • Weekend
  • RTL, BrunoPress