Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romee Strijd deelt intieme foto van baby bump

Het topmodel deelt een intieme foto samen met lover Laurens.

Romee Strijd

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat de baby niet lang meer op zich laat wachten, blijkt uit de foto's die Romee onlangs op Instagram deelde. En wauw, wat ziet het topmodel er stunning uit.

Intieme shoot

Romee deelt op haar Instagram drie verschillende foto's uit dezelfde shoot. Het is duidelijk dat het topmodel binnenkort gaat bevallen, aangezien haar buik flink is gegroeid. "Almost that time", deelt Romee dan ook bij één van de foto's.

Ook poseert ze samen met lover Laurens. De twee zijn volledig uit de kleren gegaan en dit levert prachtige beelden op. "My loves", deelt Romee bij de foto.

View this post on Instagram

My loves

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

Almost that time

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Pijnlijke zwangerschap

Al eerder gaf Romee een aantal updates omtrent haar zwangerschap. Het topmodel liet weten dat ze constant enorm veel pijn aan haar bekken had. Gelukkig wist het topmodel deze klachten op een bijzondere manier te verhelpen. Romee liet namelijk in haar Instagram Stories weten dat oefeningen met een yogabal haar enorm hebben geholpen.

"Ik weet niet wat er is gebeurd, maar de pijn is een soort van verdwenen. Ik heb veel oefeningen gedaan en het verder vooral heel rustig aan gedaan. Ik ben gestopt met sporten en het grootste deel van de dag thuisgebleven. Dus misschien heeft dat geholpen."

Misschien ook voor jou:
Hoogzwangere Romee Strijd geeft zwangerschapsupdate
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram