Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Koen Kardashian over de liefde: ‘Ik trek nu de verkeerde jongens aan’

De presentator vertelt openhartig over zijn (liefdes)leven.

Koen Kardashian

Koen Kardashian brengt 10 november zijn boek Gelukkig Verloren uit. Grazia sprak de presentator over de vele onthullingen die hij daarin doet én hoe het nu staat met zijn liefdesleven.

Gelukkig verloren

Van het glamorous partyleven tot trauma’s en verslaving: in zijn boek Gelukkig Verloren vertelt Koen Pieter van Dijk, oftewel Koen Kardashian, er alles over. “Ik wil open zijn over alle hysterische dingen die ik heb meegemaakt, maar ook over de verdrietige, die de meeste mensen niet weten.”

Zo schrijft Koen in het boek over zijn enorm heftige eerste seksuele ervaring, waarbij hij werd opgelicht en verkracht. “Je zou denken dat ik daarna niemand meer zou vertrouwen. Maar ik ben een positief mens en ik zie graag het goede in van andere mensen.”

Verkeerde jongens

De MTV-presentator is momenteel single. “Geen man kan mij aan zoals ik nu ben”, laat Koen weten. “Dat hele Koen Kardashian gebeuren vinden ze allemaal heel leuk en sexy, maar ze vinden me niet iemand om een relatie mee te hebben.”

De match made in heaven lijkt nu nog niet voorbij te zijn gekomen. “Ik trek nu ook de verkeerde jongens aan. Hopelijk verandert dat hierna, want uiteindelijk wil ik net als iedereen liefde, stabiliteit en rust.”

Koen’s boek Gelukkig Verloren is vanaf 10 november te koop.

Het hele interview met Koen Kardashian lees je in de nieuwste Grazia, vanaf woensdag in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Exclusief! Famke Louise lanceert nieuwe Videoland-documentaire
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • Brunopress, Patrick van Emst