doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Kardashian is 40 jaar: dit zijn 40 momenten waarop Kim het internet brak 

Terug naar 2000: Kim Kardashian en Paris Hilton lanceren iconische collectie

En de collectie bestaat uit – hoe kan het ook anders – fluwelen joggingpakken.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim en Paris

Herinner je je die iconische Juicy Couture joggingpakken waar besties Kim Kardashian en Paris Hilton zich in hulden? Je gelooft het niet, maar het duo brengt deze iconische looks terug op de markt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Fluwelen joggingpak

Never forget Kim en Paris die in het jaar 2005 op het vliegveld van Sydney verschenen in Juicy Couture joggingpak en matching Louis Vuitton-tassen. Deze joggingpakken waren toen al groot favoriet bij het tweetal. Enne, sinds we door de uitbraak van het coronavirus meer joggingpakken dragen dan ooit, besloot het duo hier iets mee te doen.

Skims

Hoe en wanneer dit product te shoppen is? Dat is nog niet duidelijk. Wat we al wel weten is dat Kim shapewear merk Skims de joggingpakken gaat lanceren. In een foto op Instagram zien we het fabulous duo al poseren in twee verschillende fluwelen joggingpakken. Uiteraard gestyled met een giga Louis Vuitton-tas.

"Besties for life!!!", begint Kim onder de foto. "Ik en Paris Hilton in ons Skims fluweel. Jullie hebben geen idee, maar dit waren echt onze uniformen. Ik ben zo blij dat ik er een Skims-variant van mag maken."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');