Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

O my: dit zijn de eerste beelden van Free Love Paradise

De eerste beelden van dit nieuwe realityprogramma zijn shocking.

Free Love Island

Liefhebbers van een goede portie reality-tv mogen hun borst natmaken. Eerder werd bekend dat in het programma Free Love Paradise zes verschillende koppels polygamie uit gaan testen. Inmiddels zijn de eerste beelden bekendgemaakt en geloof ons: dit wordt heftig.

Monogamie

Het draait tijdens dit liefdesavontuur allemaal om het testen van polygamie. Drie Nederlandse en drie Belgische koppels doen mee aan dit programma en stellen hun relatie op de proef. In de eerste trailer lichten de programmamakers alvast een tipje van de sluier op.

"De meeste mensen met een vaste relatie willen de rest van hun leven doorbrengen met die ene persoon", begint presentatrice Froukje de Both in de trailer. "Maar is dat nog wel van deze tijd?" vraagt presentator Sean Dhondt zich vervolgens af.

In het zonovergoten Mexico testen de koppels zowel de voor- als de nadelen van een open relatie. En zoals je waarschijnlijk wel verwacht, brengt dit de nodige drama met zich mee.

Eerste beelden

In de eerste beelden van Free Love Paradise zien we dat de koppels gebruik maken van hun 'vrijheid' op het eiland. Ook verschijnen de eerste ruzies en avontuurtjes in de slaapkamer al volop in beeld.

Dat er zowel Nederlandse en Belgische koppels aan het tv-programma meedoen, is inmiddels bekend. Het programma wordt uitgezonden op de Belgische streamingdienst Streamz en tv-zender VTM2. Helaas is het nog niet duidelijk of het programma ook op Videoland of zal verschijnen. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Temptation Islands Shirley deelt shocking foto van lippen
Showbizz
  • Love & Reality
  • STREAMZ