Déze nieuwe realityserie lijkt verdacht veel op Temptation Island

Tijdens dit liefdesavontuur testen de koppels polygamie.

Bij Temptation Island draaide het allemaal om het weerstaan van verleidingen, terwijl Love Island zich focust op het vinden van ware liefde. Dacht je dat we alles gehad hadden? Absoluut niet, dit nieuwe realityprogramma overtreft alles.

Free Love Island

In Free Love Paradise worden drie Nederlandse en drie Belgische koppels op de proef gesteld. In dit programma ligt de nadruk op het onderhouden van een open relatie, waarin de liefde bedrijven met iemand anders dan je eigen partner is toegestaan. Samengevat: de koppels gaan polygamie uitproberen.

“Meer en meer mensen vragen zich af of ze voor monogamie kiezen omdat het de norm is. Voor sommigen kan het interessant zijn om na te denken over een open relatie. Zo bepaal je zelf wat kan en niet kan”, vertelt Chloé de Bie, klinisch seksuologe, aan Het Nieuwsblad.

Link tool: post not found

Belgische zender

Het programma Free Love Island lijkt verdacht veel op Temptation Island, maar is in een ander jasje gestoken. Ondanks dat er ook Nederlandse koppels aan het programma meedoen, wordt het programma op een Belgische zender uitgezonden.

Het gloednieuwe realityprogramma begint op donderdag 5 november bij VTM 2, abonnees van de streamingsdienst Streamz kunnen op dit moment de eerste twee afleveringen al kijken. Of het programma ook op een Nederlandse streamingdienst wordt geplaatst, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: Love & Reality | Beeld: VTM 2

Laatste nieuws