Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Love Island-deelnemer verschijnt als naaktmodel in Het Perfecte Plaatje

De Islander poseerde poedelnaakt onder een douche.

Edo

Afgelopen dinsdagavond verscheen er weer een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje. Enne, de oplettende kijker heeft het waarschijnlijk al gezien. Er verscheen een Love Island-deelnemer in de aflevering om de rol van een naaktmodel te vervullen.

Edo Salihovic

Islander Edo Salihovic verscheen plotseling poedelnaakt in de aflevering, aangezien de deelnemers van Het Perfecte Plaatje een naaktportret moesten vastleggen. Edo maakte zijn intrede in de villa toen de mannen vertoefden in Casa Amor. Hij mocht niet erg lang blijven, maar wist met zijn looks wel een indruk te maken op de dames in de villa.

Op zijn Instagram-pagina is te zien dat Edo regelmatig modellenwerk doet. Ook is hij bijna dagelijks in de sportschool te vinden – als we zijn foto's op Insta mogen geloven.

Naakt poseren

Bibi Breijman doet mee aan het programma Het Perfecte Plaatje en kreeg de eer om de gespierde Edo op de kiek te zetten. Hij moest van Bibi onder de douche poseren met – jawel – een sigaret.

En hoewel een naaktshoot an sich als een ongemakkelijke situatie klinkt, was Bibi helemaal in haar element. "Ik heb zelf zin om helemaal naakt onder de douche te gaan staan", laat ze weten. "Oh, zei ik dat hardop?"

Misschien ook voor jou:
Is deze oud Love Island-deelnemer de nieuwe liefde van Remco?
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • RTL