doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Remco op vakantie met 'vriendin' uit Nederland

Is deze oud Love Island-deelnemer de nieuwe liefde van Remco?

Het lijkt er sterk op dat de twee genieten van hun vakantie in Portugal.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Floor

Het grote geheim van Love Islands Remco sloeg in heel Nederland en België in als een bom. De Islander kreeg enorm veel kritiek over zich heen op social media en besloot op vakantie te gaan – mét zijn geheime liefde. En guess what?! Het lijkt een oude bekende te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Instagram Stories

Op Instagram Stories houdt Remco zijn volgers in spanning. Zo onthulde hij een aantal dagen geleden dat hij met hét veelbesproken meisje op vakantie is. Het meisje zelf bleef nog even buiten beeld.

Inmiddels verscheen er gisteravond op het Instagram-account van Floor Masselink een video waarin niemand minder dan Remco werd getagd. Zal dit dan betekenen dat de twee samen op reis zijn?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Floor Masselink

Floor Masselink kennen we van het vorige Love Island-seizoen. Zij won dit seizoen samen met haar toenmalige liefde Daniël. De twee verbraken kort na de finale hun relatie en sindsdien lijkt Floor vrijgezel.

Of Floor het meisje is waar Remco zijn hart aan verloor, is nog niet helemaal duidelijk. Maar het lijkt er in ieder geval wel op dat de twee het erg gezellig hebben met elkaar. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');