Kijkers Monica Geuze verbazen zich over peperduur cadeau

Monica kreeg van Robbert een cadeau vanwege een bijzondere mijlpaal.

Trouwe kijkers zien in de vlogs van Monica Geuze dat de presentatrice happily in love is. Monica en Robbert zijn inmiddels zes maanden samen en dit moet – uiteraard – groots gevierd worden. Robbert verrast Monica met een peperduur cadeau, waar menig kijker wel een mening over heeft…

Cadeautje

Vol trots laat Monica in haar nieuwste vlog haar gloednieuwe tas zien. Naar eigen zeggen heeft de presentatrice hem gekregen vlak voordat ze naar Italië vertrok. Monica was in Italië vanwege de opnames van Temptation Island: Love or Leave.

“Deze heb ik van Rob gekregen”, begint ze. De tas was volgens Monica een cadeautje, aangezien het koppel inmiddels al zes maanden samen is. Kijkers kunnen er echter niet over uit en vinden het cadeau wel erg duur. “Een tas van 3000 euro voor een half jaar verkering”, klinkt het in de reacties.

Medium

In diezelfde vlog vertelt Monica ook een verhaal over een medium. Ze had onlangs een call met een medium en dit was de presentatrice goed bevallen. “Het was een heel fijn gesprek, en dat draag ik al de hele dag met mij mee.”

In de reacties onder de video laat een volger weten dat aan dit belletje een flink prijskaartje hangt. “Die medium kost gewoon 450 euro per uur. Echt bizar veel geld…”

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws