Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze doet boekje open over liefdesleven

De relatie met Robbert is volgens Monica totaal anders dan de relaties met haar exen.

Monica Geuze

Monica Geuze is alweer een halfjaar gelukkig in de liefde met haar vriend Robbert. Naar eigen zeggen heeft de vlogster de ware in Robbert gevonden. In een Q&A op Instagram Stories vertelt Monica waarom ze dit zo zeker weet.

Anders dan exen

Monica weet één ding in ieder geval zeker. De relatie met Robbert is totaal anders dan de relaties met haar exen. Volgens de YouTuber is dit dan ook totaal niet raar. 'Ik denk dat iedere liefde compleet anders is, dat kan ook niet anders naar mijn idee', deelt Monica.

'Met Robbert heb ik nog nooit een moment getwijfeld aan mijn gevoel voor hem of dat van hem richting mij.'

De ware

Al gauw gaat Monica verder en laat ze weten dat de twee het iedere dag supergezellig hebben met elkaar. Ook heeft het tweetal dezelfde interesses en is Robbert altijd lief voor haar.

De lover van Monica helpt haar naar eigen zeggen 'met alles'. In haar eerdere relatie met Lars Veldwijk kreeg Monica dochtertje Zara-Lizzy. Lars woont in het buitenland, dus Robbert helpt Monica dagelijks bij de opvoeding van haar cute dochtertje.

'Ik heb er gewoon heel veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen. Kotsen mag', grapt Monica.

Gezinsuitbreiding

Nu Monica weer helemaal happy in de liefde is, krijgt de blondine vaak de vraag of Zara-Lizzy nog een broertje of zusje kan verwachten. Monica gaf eerder al aan dat ze zichzelf en Robbert dat zeker gunt.

Toch hoeven we voorlopig nog geen pregnancy announcement van de vlogster te verwachten. "Zeker niet any time soon, maar ik sluit het ook zeker niet meer uit", aldus Monica.

Misschien ook voor jou:
Kijkers Monica Geuze verbazen zich over peperduur cadeau
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram