Sylvie Meis over Estavana Polman: ‘Wat een vrouw’

La Meis spreekt vol lof over de vriendin van ex Rafael van der Vaart.

De favoriete sporter van Sylvie Meis? Dat is niemand minder dan Estavana Polman, zo bekent ze aan FHM. Tussen haar en de nieuwe vriendin van ex Rafael van der Vaart zit het dan ook zéker goed.

Vol bewondering

Het nieuwe liefje van je ex stalken op social media, door het slijk halen bij je vrienden en liever niet onder ogen willen komen, dat zijn de dingen die meesten van ons waarschijnlijk willen doen. Sylvie lijkt daar heel anders over te denken en omarmt Estavana juist als part of the family. In een interview met FHM spreekt Sylvie vol bewondering over de vriendin van ex-man Rafael. Op de vraag wie haar favoriete sportman of -vrouw is, heeft ze haar antwoord klaar.

“Estavana Polman. Ik vind haar echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Ik vind haar beyond.”

Superwoman

“Zij is een superwoman. Die vrouw is een fucking machine en I love it”, benadrukt Sylvie nog eens. Maar ook over haar ex-man spreekt ze lovend. “Rafael heeft natuurlijk ook iets fenomenaals gepresteerd. Een jongetje uit Heemskerk dat op vroege leeftijd debuteerde bij Ajax en het tot Real Madrid heeft geschopt en meer dan 100 interlands voor het Nederlands elftal heeft gespeeld. Waanzinnig.”

Goed contact

Niet alleen de sportprestaties van de handbalster oogsten veel lof, ook is Sylvie wel te spreken over hun persoonlijke band. En dat is wel zo belangrijk, aangezien zoon Damián bij zijn vader en Estavana in Denemarken woont. “Ik heb supergoed contact met Estavana en dat is ontzettend fijn. Niet alleen voor ons drieën, maar vooral voor Damián”, vertrouwt La Meis toe.

Eerder vertelde Sylvie dat het niet makkelijk voor haar is om haar zoon niet iedere dag te kunnen zien. “Ja, het is heel moeilijk. Elke dag vind ik het nog lastig om niet met mijn kind te kunnen ontbijten voordat hij naar school gaat. Ik moest echt mijn gevoel, emotie en ego opzijzetten om hem zijn dromen daar te kunnen laten verwezenlijken.”

Bron: FHM | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws