Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag WIDM-presentator Rik van de Westelaken er vroeger uit

De presentator deelt een aantal kiekjes uit de oude doos.

WIDM

Rik van de Westelaken gaat al heel wat jaren mee op de Nederlandse televisie. We kennen Rik vooral als de presentator van Wie is de Mol?, maar voorheen werkte hij ook voor omroepen zoals AT5 en NOS. Benieuwd hoe Rik er destijds uitzag? Kijk mee.

Jong

Rik startte zijn carrière al op jonge leeftijd. Als zestienjarige begon hij bij de lokale omroep in Uden, waarna hij later als redacteur bij AT5 aan de slag ging. Op Instagram deelt hij een foto uit zijn tijd bij AT5, waarop hij duidelijk nog een stuk jonger is.

Carrière

"De foto die voor altijd verstopt had moeten blijven in het archief van AT5”, schrijft Rik bij de foto . “Een jong ventje in een veel te groot pak. Fijn dat mijn kledingsmaak iets verbeterd is...", aldus de presentator.

Na een aantal jaar bij AT5 gewerkt te hebben, maakte Rik de overstap naar NOS. Daar heeft hij maar liefst zeventien jaar lang het journaal gepresenteerd. Daarna presenteerde hij nog programma's zoals Peking Express en Rik over de Grens, om uiteindelijk vaste presentator van Wie is de Mol? te worden.

Showbizz
  • Flair
  • Instagram, WIDM