'Dit zijn alle kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?'

Opnames WIDM verliepen niet vlekkeloos: ‘We zijn betrapt door een Nederlands stel’

Rik van de Westelaken vertelt openhartig over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?
Wie is de Mol?

Nog even en dan is het zover: op 5 september begint het nieuwe seizoen van Wie Is de Mol?! Wie de kandidaten zijn? Dat blijft nog even geheim. Hoewel, dat was de bedoeling. Presentator Rik van de Westelaken deelt dat één Nederlands stel al wel weet wie de deelnemers zijn van het programma.

Trust Nobody

Rik was onlangs te gast bij de podcast Trust Nobody. De WIDM-presentator doet volgens RTL Boulevard een boekje open over de opnames van het programma. Zo deelt Rik dat de opnames niet vlekkeloos verliepen.

WIDM werd dit jaar opgenomen in het prachtige Toscane, en laat dat nou net een populaire vakantiebestemming zijn onder Nederlanders. Dat werd maar weer eens duidelijk tijdens de opnames. “We zijn betrapt door één Nederlands stel.”

Oplossing

Luckily hoeven de programmamakers niet bang te zijn dat het stel hun mond voorbij praat. “Die mensen hebben ons gezien en dan gebeurt er wat er altijd gebeurt: dat we die mensen in het complot betrekken”, doet Rik uit de doeken.

Voor Molloten blijft het dus nog even gissen wie meedoen aan het jubileumseizoen van WIDM. Fans vermoeden echter dat niemand minder dan Nikkie de Jager, Ron Boszhard, Horace Cohen, Tina de Bruijn, Peggy Vrijens, Patrick Martens, Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Jeroen Kijk in de Vegte en Ellie Lust opnieuw proberen de Mol te ontmaskeren. To be continued…

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6484b6146dc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });